Már jelentkezhet kiállítóként a májusi pápai agrárexpóra

2016. május 27-29. között immár huszadik alkalommal rendezik meg a Pápai Agrárexpo mezőgazdasági szakkiállítást és vásárt, amely a megye és a térség egyik kiemelt, komoly vonzerővel bíró eseménye. A háromnapos, hosszú évek óta sikeres, több mint tízezer látogatót vonzó rendezvényt idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezi.

Önnek, illetve vállalkozásának lehetősége nyílik kiállítóként vagy szolgáltatóként részt venni a rendezvényen.

A XX. Pápai Agrárexpo kiemelt célja, hogy szakmai előadások keretében tájékoztatást nyújtson az agrárágazat újdonságairól, valamint lehetőséget biztosítson a kiállítóknak és a termelőknek arra, hogy személyesen is találkozhassanak potenciális vásárlóikkal.
Mindemellett a jubileumi rendezvényt az eddigieknél is színesebbé és szélesebb körűvé kívánjuk tenni.

A színvonalas szakmai kínálat bővítése mellett arra is törekszünk, hogy a szakmához szorosan nem kötődő látogatók számára is élvezetes programot kínáljunk. A kiállítás jellegéhez illeszkedő családi programok és gépbemutatók közelebb hozzák az érdeklődőket a magyar agrárágazathoz és élelmiszeriparhoz. A kóstolási lehetőségek széles választékával pedig a hazai gasztronómiát és a helyi termékeket népszerűsítjük.

Ezúton is szeretnék felhívni a figyelmét arra, hogy Önnek, illetve vállalkozásának lehetősége nyílik kiállítóként vagy szolgáltatóként részt venni a rendezvényen. Amennyiben érdeklődik XX. Pápai Agrárexpo iránt, kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Kálmán Tímea: +36 70 490 6181
Csiki Zsolt: +36 30 338 6352

e-mail: papaiagrarexpo@nak.hu

Forrás: nak.hu

2016.04.20.