Kiadvány a kamara 2020 első féléves tevékenységéről

Kiadvány a kamara 2020 első féléves tevékenységéről

Számtalan esetben voltunk tagjaink segítségére az év első felében, és ez a segítségnyújtás különösen felerősödött és felértékelődött a veszélyhelyzet idején.

2020 első féléve minden ágazatban az előzetes tervektől eltérően alakult. Nem volt ez máshogy az agrár- és élelmiszergazdaságban sem. A NAK első félévi tevékenységeit egy kiadványban foglaltuk össze.

„Az ismertetett időszak a koronavírus megjelenése miatt számos nem várt kihívással járt mind a Kamara, mind a tagjai számára. A megszokott ügymenettől eltérően azonnali intézkedéseket hoztunk, átalakítottuk az eljárásainkat tagjaink támogatása érdekében, és folyamatosan egyeztettünk a döntéshozókkal. Mindeközben a napi feladatok ellátása sem szünetelt, aktívan dolgoztunk annak érdekében, hogy tagjainkat minél eredményesebben szolgálhassuk. Időközben ráadásul szervezetünket is átalakítottuk annak érdekében, hogy minél korszerűbb eszközökkel, hatékonyabban tudjuk ellátni feladatainkat.

Jelen összefoglaló a NAK legfőbb feladatait csoportosítja, és tájékoztatást nyújt az olvasó számára a hazai agrár- és élelmiszergazdaságot érintő legfontosabb kérdésekről.” – Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke

A kiadvány tematikus rendben mutatja be

  • az érdekképviseleti,
  • a tájékoztatási,
  • a közfeladatok ellátása keretében megvalósult,
  • a gazdasági segítségnyújtás témakörében végzett és
  • a kutatás-fejlesztési és innovációs

tevékenységeink eredményeit.

A kiadvány elérhető a NAK portálon, és elolvasható digitálisan lapozható formátumban is.