Hamarosan indul a Nemzeti Bor Maraton

2015. május 23-án indul útjára Hajósról az egész Magyarországon áthaladó 2573 km-en keresztül zajló Nemzeti Bor Maraton. Az ország 22 borvidékét átszelő szakaszok között vannak rövidebb és maratoni távok is. A váltó futás összesen 11 napon keresztül folyamatosan, éjjel – nappal, 102 településen halad keresztül. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az esemény egyik kiemelt támogatója.

A főszervezők az eseményre szakasznevezési lehetőséget biztosítanak a Kamara dolgozói számára, mindenki felkészültségének megfelelően választhat a távok közül. A www.bormaraton.hu honlapon valamint a mellékletként megküldött táblázatból lehet tájékozódni a távolságokat és cél/rajt időpontokat illetően.

A Kamara vezetősége szeretné, ha minél több kolléga részt venne a futáson, a külvilág felé is mutatva a Kamarához való tartozásunkat, közös céljaink együttes elérésének fontosságát.

A rendezvény kiemelt jelentőségére való tekintettel várhatóan a Kamara több vezetője is indulni fog a Bormaratonon.

A rendezvényen a NAK természetesen más formában is részt vesz különböző kitelepülésekkel, előzetes sajtótájékoztatókon való megjelenéssel, cikkekkel. A rendezvényről a www.bormaraton.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Forrás: https://nemzetibormaraton.hu/

2015.04.17.