Gazdag Gazda Konferenciasorozat 2015-ben is

Örömmel jelentjük be, hogy idén is megrendezésre kerül a Gazdag Gazda Konferenciasorozat! Az események ezúttal a „Hogyan reagáljunk a változó éghajlat kihívásaira a talaj-előkészítéstől a betárolásig?” alcímet viselik.

 

A központi témák az egyre égetőbbé váló éghajlatváltozás, annak a mezőgazdaságra gyakorolt hatása, és a lehetséges alkalmazkodási módok lesznek.
A szakértő előadók tartalmas és változatos előadásokkal, esettanulmányokkal készülnek, a kerekasztal beszélgetésbe pedig bárki bekapcsolódhat, kérdezhet a gazdálkodók tapasztalatairól, jogszabályokról, pályázati lehetőségekről. 

Idén is bejárjuk az országot, 4 különböző időpont és helyszín közül választhatja ki az Önnek legkedvezőbb alkalmat:

Szeptember 7. Budapest
Szeptember 10. Kaposvár
Szeptember 16. Berettyóújfalu
Szeptember 22. Szeged
Ajándékok!

A hasznos és naprakész tudás megszerzése mellett garantált ajándékot kap minden résztvevő. Köszönhetően az Ubimet GmbH-nak, minden résztvevő 2 hétig tesztelheti a cég időjáráselőrejelző online portálját, az UBIMET Weather Cockpit progamot. 

Ezen kívül minden helyszínen, a nap végén többféle értékes nyereményt is kisorsolnak a rendezők, amelyeket a gazdálkodók az őszi időszakban már fel is tudnak használni a gazdaságukban. A nyereményeket a Borealis L.A.T. Hungary Kft., a Phylazonit Kft. és a Pro-Feed Kft. ajánlotta fel.

Jelentkezzen már most a konferenciára, és vegye igénybe a Korán Kelők Kedvezményünket! Részletes program és jelentkezés a honlapon: http://www.magro.hu/konferencia/

Legyen jól tájékozott Gazdag Gazda, várjuk az eseményre!

A konferenciasorozat szervezője a Magro.hu mezőgazdasági piactér. 

Forrás: magro.hu

2015.07.12.