Földet a gazdáknak program – árverések lesznek Fejér megyében is

A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint a „Földet a gazdáknak!” program keretében Fejér megyében is megkezdődnek a Magyar Állam tulajdonába, a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti, kijelölt földterületek értékesítése.

A földárveréseket a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet közreműködőjeként, a Fejér Megyei Kormányhivatal bonyolítja le, 2015. november 23-tól két helyszínen: Székesfehérváron a Seregélyesi út 123. szám alatt, a Türr István Képző és Kutató Intézetben, továbbá Dunaújvárosban a Táncsics Mihály utca 1/A szám alatt, a Dunaújvárosi Főiskola különálló épületében.

A földárverésekről szóló hirdetmények – melyek az árverésre kijelölt ingatlanok adatait, az árverésen való részvétel részletes feltételeit, valamint a helyszíneket, időpontokat tartalmazzák –, elolvashatók a www.nfa.hu és a www.kormanyhivatal.hu/hu/fejer honlapon, továbbá kifüggesztve, az árverési helyszíneken, a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvár, Piac tér 12-14. szám alatti épületében, illetve a Dunaújvárosi és a Székesfehérvári Járási Hivatalban. 

Forrás: szekesfehervar.hu

2015.10.25.