Adventi Civil Falu nyílt a Civil Központ előtt

Adventi Civil Falu nyílt a Civil Központ előtt

👨‍👩‍👧‍👦 Kisgyermekes családok, nézelődők sokasága gyűlt össze az Adventi Civil Faluban, amely szombaton délután nyílt meg a Fehérvári Civil Központ előtti téren. A hangulatos program keretében termelői és kézműves vásárral, gyerekek ünnepi műsoraival és színpadi produkciókkal vártuk az érdeklődőket. A programon részt vett Dr. Cser-Palkovics András polgármester, illetve dr. Horváth Miklósné és Molnár Tamás 4. választókörzet Székesfehérvár önkormányzati képviselők.

🛒 A téren Fejér megyei kézművesek – többek között játékkészítők, ékszerkészítők keramikusok és textilművesek –, illetve élelmiszertermelők kínálták árucikkeiket.

🎼 A színpadi produkciók során a Németh László Általános Iskolába, valamint a Rákóczi Úti, a Napsugár, az Árpád Úti és a Sarló utcai Óvodába járó gyerekek adtak ünnepi műsort, emellett volt bábelőadás és felléptek a Mits fivérek is.

👨‍🌾 A Székesfehérvár és Környéke Gazdakör Egyesület az Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal közösen várta az érdeklődőket. Hálásan köszönjük a szervezőknek, hogy a termelőket a szervezetünkön keresztül hívták meg.

Kapcsolódó cikk: https://www.szekesfehervar.hu/osszefogas-es-kozos-unneples-adventi-civil-falu-nyilt-a-fehervari-civil-kozpont-elotti-teren

2022.12.18.